

- کامپیوتر بتواند فرامین یا فرضا افکار را به مغز دوم منتقل کند.
۲-این کار از کار اول بسیار دشوارتر است. چون ما از نحوه رمزگشایی افکار در مغز اطلاع نداریم. به عبارت دیگر تصور این را نداشته باشید که یک کابل به مغز متصل کنید و افکار بتوانند به راحتی مغز منتقل شوند!
در حال حاضر حداکثر کاری که میشود کرد، این است که ناحیهای از مغز را که فرامین حرکتی را صادر میکند، تحریک کرد. بنابراین ما تا مرحله کاشت و انتقال افکار، فاصله بسیار زیادی داریم.
در پژوهش تازه، دانشمندان یک دستگاه ثبت نوار مغز یا EEG را روی سر یک آدم گذاشتند و از سو دیگر یک موشی را به یک دستگاه اولتراسوند تمرکزی یا FUS متصل کردند.
FUS یک فناوری جدید است که به محققان اجازه میدهد یک ناحیه خاص از مغز موش را تحریک کنند. با این شیوه تازه، نیازی به نصب الکترود روی مغز نیست، یعنی این روش اصطلاحا غیرتهاجمی است.
در مرحله بعد از مردی که در آزمایش شرکت داشت، خواسته شد که روی صفحه نمایش به یک طرح کامپیوتری نگاه کند. همین کار باعث میشد که فرمان حرکت دم موش از مغز فرد صادر شود، به کامپیوتر منتقل شود و بعد با FUS قشر حرکتی مغز موش تحریک شود و نهایتا دم موش حرکت کند.
در ۹۴ درصد موارد، این آزمایش موفق بود و فرد میتوانست بعد از ۱٫۵ ثانیه دم موش را بجنباند. در مرحله بعدی، دانشمندان قصد دارند کاری کنند که بشود با فکر کردن، اعمال پیچیدهتری در موشهای مثل حس گرسنگی یا برانگیختگی جن..سی را باعث شد.
در مراحل بعدی FUS را شاید بشود روی یک انسان هم آزمایش کرد و بعد یک دستگاه یکپارچه EEG و FUS را ساخت و ارتباط مغزی دو انسان را آزمایش کرد. هدف نهایی ارتباط فکری دو انسان یا تلهپاتی است، اما شاید در مراحل ابتدایی بشود به ارتباط انسان و سگ خانگیاش رضایت داد!
نظرات شما عزیزان:
:: موضوعات مرتبط: زیست، ،
